DADAY’DA ‘BAŞHEKİM’ EYLEMİ!
Daday İlçe Devlet Hastanesi’nde 20 yıldır görev yapan ve halkın büyük sevgisini kazanan Başhekim Uzman Doktor Atakan Torun‘un görevden alınmasının ardından Daday–Köprübaşı’nda, bugün (5 Aralık) saat 14.00’te eylem yapılacak.

Eylemciler, Dadaylıların bu karara sessiz kalmamasını vurguladı:
“Daday Köprübaşı’nda Başhekimimiz Atakan Hocamıza destek vermek için buluşuyoruz. Birkaç kişinin girişimleriyle görevine son verilmesini istemiyoruz. İlçemize yıllardır hizmet etmiş değerli başhekimimizin görevine devam etmesini talep ediyoruz.”
Başhekim Atakan Torun’un, ilçede yalnızca bir “hekim” olarak değil, toplumla güçlü bağlar kurmuş biri olduğu belirtildi:
“Kendisi ilçemize büyük emek vermiş, gönüllere dokunmuş bir başhekimdir. Değiştirilmesini doğru bulmuyoruz. Bu durum, sağlık hizmetlerinin sürekliliği açısından önemli bir boşluk doğuracaktır.”
“Daday halkının ortak talebine kulak verilmesini ve Sayın Dr Atakan Torun’un görevine devam etmesi için gerekli adımların atılmasını bekliyoruz.”
(Bu haber “taskoprupostasi.com”dan derlendi)
