Gerze: ANNESİ ADINA ANAOKULU YAPTIRIYOR
Gerzeli İşadamı Hüseyin Yüksek, annesi adına Gerze’de 6 derslikli anaokulu yaptırıyor.

İlçe merkezindeki Halk Eğitim Merkezi yanına 2 katlı olarak yapılacak olan anaokulunun “protokol”ü Sinop Valiliği’nde törenle imzalandı.
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu:
“Milli eğitim alt yapısıyla ilgili ilimizde iyi durumdayız. Çok az bir eksiğimiz var. Bunları da sosyal sorumluluk projelerine kendilerini adamış hayırsever iş adamlarımızla birlikte tamamlıyoruz. Bu üçüncüsü olacak. İnşallah Gerze İlçemiz’de eğitim, öğretimle ilgili fiziki alt yapımızı tamamlamış olacağız. Anaokulumuzun Gerze İlçemiz’e ayrı bir katkısı olmuş olacak. Gelecek sene beş yaşa da anasınıfında zorunlu olma ihtimali var. Ona da biz önceden hazırlık yapmış olacağız ve fiziki manada alt yapıyı da hazırlamış olacağız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.”
İşadamı Hüseyin Yüksek:
“Memleketimize, milletimize ve devletimize böyle fayda sağlayacak projelerimize destek olan ve öncü olan devletimizin tüm yetkililerine şükranlarımı sunuyorum. Biz bu memleketin evladıyız. Bu memlekete olan sevdamız aşkımız devam ediyor ve devam edecek. Bunun da en büyük göstergesi Gerze‘deki insanlarımızın hizmetine sunacağımız ve hibe edeceğimiz projelerdir.”
