İnebolu Ve Çevresi Sağlık ve Eğitim Vakfı’nca
SELDEN ETKİLENENLERE YARDIM

<center> İnebolu Ve Çevresi Sağlık ve Eğitim Vakfı’nca </center><center><font color=’blue’> SELDEN ETKİLENENLERE YARDIM </font></center>

İnebolu’ya Huzurevi’nden öğrenci pansiyonlarına, okullardan kültürevine dek saymakla bitmeyen çok sayıda eser ve hizmet kazandıran, ayrıca 50 yıldır binlerce üniversite öğrencisine burs vererek eğitime destek veren İnebolu ve Çevresi Sağlık ve Eğitim Vakfı, 11 Ağustos’ta bölgemizde yaşanan sel baskınından etkilenenlere yardım elini uzatan ilk kurumlar arasında yer aldı.

Sel baskınının ardından vakıf yönetimi ilk aşamada yolladığı su, yiyecek, temizlik ve nalbur ürünleri gibi yardımları, İnebolu Belediyesi ekipleri ve Vakıf Temsilcisi Kadir Yıldırım’ca bölgedeki selden etkilenenlere ulaştırıldı.

İnebolu ve Çevresi Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Esra Söylemezoğlu:

“Vakfımızın Kurucusu Merhum Babam Dr Salih Osmanoğlu’ndan aldığımız emaneti, onun ilkelerini ve memleketimize olan sevgisini kendimize rehber edinerek sürdürüyoruz. Sel felaketinden etkilenen hemşehrilerimizin yaralarının sarılmasında bizim de bir nebze katkımız olsun istedik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Vakfımız adına tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

(Bu haber “facebook.com/YeniIneboluGazetesi”nden derlendi)

Etiketler