Çatalzeytin: PTT GÖREVİNİ YAPMIYOR!
Postaya verilen gazeteler, abonelere ulaşmıyor!

41 yıldır yayımlanan Çatalzeytin Mektubu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emin Türkay Öztürk, bu sorunu dile getiren bir mektup yazarak PTT Genel Müdürlüğü ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na yolladı:
“41 yıldır yayınlanan gazetemizin dağıtımı tüm yerel gazeteler gibi posta ile yapılmaktadır. Postayla gönderilen gazetelerimiz, abonelerimize ulaşmamakta, hizmet sürekli aksamaktadır. Gazetemizin 31 Ekim 2023 tarihli sayısının 1. sayfasında “PTT Niçin Görevini Yapmıyor?” başlıklı haber ve 4. sayfamızdaki ‘Cıvıltı’ köşesinde “PTT Niçin Görevini Yapmıyor?” yazısı yayımlanmıştır.”
“Defalarca bu sorunu, ilgili mercilere yazarak bildirdiğimiz halde bir iyileşme olmadı. PTT’den görevini yapmasını, postadaki aksaklıkların sona ermesini istiyoruz. Sadece gazete değil, tüm adi gönderiler de postada ülke çapında görev yerine gelmemektedir. PTT’nin görevini yerine getirmesini istemek en doğal hakkımızdır. Sorunun ivedilikle çözülmesini arz ederim.”
(Bu haber “aciksoz.com.tr”den derlendi)
