Türkeli İYİ Parti: UYDURUK KÖPRÜLERLE BİR YIL OYANDIK!
İYİ Parti Türkeli İlçe Başkanı Fikret Yılmaz, 27 Haziran’da derenin taşması sonucu yıkılan geçici köprülere ilişkin, “Tam bir yıldır yüzde yüz yerli ve milli olan uyduruk köprülerle resmen vatandaşı oyaladılar” dedi:
“İhalesi yapıldı, ‘köprüler yapılıyor’ diyerek tam bir yıldır vatandaşlarımızın akıllarıyla oynadılar. Bırak yapmayı, bir çivi dahi çakılmadı. Maalesef 27 Haziran 2022 günü olan su taşkınları dolayısı ile bu köyleri birbirine bağlayan yeni icat edilmiş pansuman türü olan yüzde yüz yerli ve milli olan uyduruk köprüler yıkıldı ve vatandaş yine mağdur. ‘Nasıl olsa yapılsa da yapılmasa da Türkeli halkı yüzde 75-80 ile oy veriyor. Bunlara hizmete gerek yok’ diyorlar. Bunun yanında bir de su sıkıntısı var. Can suyu gelecekti ama sel suyu geliyor, yazık.!”
“Türkeli kaç dönemdir iktidar partisine oy verdi ama hizmet sıfır. 30 km ileride Ayancık İlçesi muhalefetle yönetiliyor, 2021 yılında Ayancık’ta olan zarar, Türkeli’nin 5 katı idi ama orada işi bilen adamlar olduğundan suları akıyor, bizde sular bile yok, boş laf var sadece.”
“İhalesi yapıldı, başlanılacak” dedikleri köprülerin iptal edildiği ortaya çıktı!”
“Yılanlık Köprüsü için birtakım yapılması gereken icraatları açıklamışlardı. Duyduk ki ‘İhalesi yapıldı başlanılacak!’ denilen köprülerin, ihalesi dahi yapılmayıp, iptal edildiği ortaya çıktı. Daha Gündoğdu ile Güzelkent arasındaki yolda bile bir ilerleme yok, hikaye hep aynı. Türkeli-Ayancık yolundan bahsedemiyoruz, bizim için hayal olur, 3 kilometrelik yolu bile yapamıyorlar, 30 kilometrelik yolu zaten yapamazlar. Taktik hep aynı vatandaşı kandırmak, oyalamak, pansuman yapıp, işi idare etmek. Bunda çok başarılılar. Türkeli’nin bu kötü olan makus talihini değiştirmek inşallah bizlere nasip olacak. Az kaldı, sabırla sandığı bekliyoruz. İnsanlar hizmet bekliyor, az kaldı, bizler bu talana son vermeye, hizmete geliyoruz artık yeter!”

