Pınarbaşı:
7 EV TÜMÜYLE YANDI

<center> Pınarbaşı: </center><center><font color=’blue’>7 EV TÜMÜYLE YANDI </font></center>

Pınarbaşı’nın Uzla Köyü, Ülde Mahallesi‘nde Hasan Demirci‘nin evinde belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede öteki evlere sıçradı.

olay yerine yollanan ekiplerin yoğun çalışması sonucu denetim altına alınan yangında Tevfik ve Mehmet Değirmenci’nin 2’şer evi ile Hasan Demirci, Şaban ve Murat Değirmenci‘nin evleri olmak üzere 7 ev tümüyle yandı.

Kastamonu Valisi Avni Çakır:

“Toplamda 7 daire bu yangından etkilenerek tamamen kullanılamaz hale geldi. Bina olarak 5 binamız ama 2 binada çift daire vardı. Toplamda 7 daire yangından etkilenmiş oldu (…). Vatandaşlarımızı ilk etapta akrabalarının yanlarına yerleştiriyoruz. Yarından itibaren vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda konteyner kurulumunu yapacağız.”

Hasan Demirci:

“Elektrikten kaynaklandığını düşünüyorum. Saat 22.00 civarında çıktı. Suyla müdahale ettik. İtfaiyeye haber verdik.”

(Bu haber “sondakika.com”dan derlendi)

Etiketler